Er wordt gespeculeerd dat de gerapporteerde tv-tentoonstelling zou moeten bestaan ​​uit verhalen over het uiteenvallen van de relatie tussen het paar en de koninklijke familie.
Prins Harry en Meghan, de hertogin van Sussex, maken een Netflix-documentaireserie als onderdeel van hun streamingdeal van £ 80 miljoen ($ 100 miljoen), volgens rapporten.
Volgens de Amerikaanse informatiebron Page Six van de New York Post zullen de camera's het leven thuis met de Sussexen in hun herenhuis in Montecito in Santa Barbara, Californië, onthullen.
Een insider uit Hollywood vertelde de Amerikaanse krant: "Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat Netflix zijn pondjes krijgt".



De publicatie meldde dat Netflix het programma aan het einde van het jaar zal lanceren om samen te vallen met de memoires van prins Harry.
Het aanbod zei echter dat de Sussexen in plaats daarvan de docuseries in 2023 zouden uitzenden.
Een producent liet Page Six weten: "De timing wordt nog besproken, de zaken hangen in de lucht."
De camera's observeerden het paar ook tijdens hun dagje uit naar New York in september.
Eerder deze maand uitte Prins Harry moeilijkheden over de online wereld en hoe deze een effect kan hebben op kinderen.
Er is een hypothese dat de uitgesproken tv-show herinneringen kan bevatten aan de ineenstorting van de relatie tussen het paar en de koninklijke familie.
De Sussexen waren door Netflix-camera's begeleid toen ze in april naar Nederland gingen voor de Invictus Games.
Netflix maakt een behind-the-scenes documentaire over de games die 'Heart of Invictus' worden genoemd.



Dit komt nadat het ooit was gedrukt. Meghan's show Pearl werd vroeger gedropt door gebruik te maken van de streamingdienst.
De tentoonstelling van Archewell Productions zou gaan over de avonturen van een 12-jarige dame, geïnspireerd door invloedrijke meisjes uit de geschiedenis.
De Sussexen hebben aangekondigd dat ze hun jonge mensen Archie, 3, en Lilibet, elf maanden, naar Londen zullen brengen voor de viering van het platina jubileum van de koningin in juni.
Buckingham Palace heeft echter bevestigd dat ze nu niet zullen deelnemen aan de ontspanning van de royals op het iconische balkon.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.