De straffen van Prins Harry en Meghan Markle's moderne Netflix-pas willen misschien groot zijn - en ze volledig verstoten door de koningin.
Oh ironie, je bent een meedogenloze minnares. Donderdag in Sydney brak aan met helder zonlicht en blauwe luchten, precies hetzelfde klimaat als 4 jaar geleden op de dag dat Harry en Meghan, hertog en hertogin van Sussex in Windsor trouwden.
Wat is er een fantastischere dag voor de wereld om erachter te komen dat de Sussexen, zogenaamd nu bevrijd van de tweedy-eisen van het koninklijke werk, foto's hebben gemaakt van een "'at-home'-documentaireserie" voor Netflix met "Hollywood-insiders ... gonzen over de tonen."



Volgens Page Six heeft een tv-ploeg het paar nu niet alleen gevolgd voor Harry's Heart of Invictus, een documentaire over het draagkampioenschap voor gewonde voormalige en energieke vervoerders, maar ze hebben dit ook gedaan voor een "'at-home met de docuseries van de hertog en hertogin van Sussex'.
"De camera's zijn toegestaan ​​aan de achterkant van de schermen in hun huis in Montecito, Californië, en voegden zich bij de Sussexen op hun dagje uit naar NYC eind september", aldus het rapport.
"Ik denk dat het waar is om te zeggen dat Netflix zijn pond van vlees krijgt", adviseerde een vrij geplaatste Hollywood-insider Page Six.
Maar kom op, laten we hier een schoppen een schop noemen. Geen enkele ingewikkelde nomenclatuur kan de waarheid verhullen dat waar de hertog en hertogin aan werken, voornamelijk op basis van dit rapport klinkt, precies zoals een reality-tv-programma.



Hoewel Netflix en Team Sussex slechts commentaar hoeven te geven op dit rapport, zou dit een van de snelste dalingen in de Britse koninklijke records moeten zijn als Page Six het geld heeft, aangezien Lady Jane Gray erin slaagde slechts negen dagen als koningin van Engeland te blijven. . (Haar stint was vroeger zo kort dat ze er niet eens in slaagden een kroning te krijgen.)
Waardigheid, ik heb u zelden gekend.
In slechts vier jaar tijd zijn de Sussexen lang geleden veranderd van wereldschatten, doordrenkt met lades vol ondernemende plannen voor liefdadigheidsprojecten, tot proto-Kardashians.
In de woorden van een Archewell-stagiair valt hier veel uit te pakken.
Ten eerste is dit gewoon een beetje triest. Wat deze stap blootlegt, is hoe vastbesloten ze lijken te zijn voor geld en om hun beroemdheid te ondersteunen.
Harry en Meghan kunnen uren besteden aan het schrijven van persberichten over hoe ze gaan helpen de wereld te verhandelen, maar ze zeiden dat het alternatief nog zo lang moet duren. Wat ze in plaats daarvan hebben weten te bereiken, voornamelijk op basis van dit Page Six-rapport, om geëxecuteerd te worden, is het opnemen van ontelbare uren achter de schermen. (Oh goodie, wie kan er nog meer niet wachten om af te stemmen om de hertog van Montecito zijn neerwaartse hoektand te zien oefenen of te zien hoeveel veganistische latte spon-con ze erin kunnen proppen?)



Om maar al te cliché te worden: moves spreken meer dan woorden, en geen enkele hoeveelheid van hun titels in een media-lancering kan het gebrek aan tastbare actie compenseren. Zelfverheerlijkende verklaringen kunnen ze alleen maar zo ver brengen.
Toen het paar hun uitgesproken deal van $ 140 miljoen met de streaminggigant in 2020 aankondigde, beloofden ze 'impactvol inhoudsmateriaal dat actie ontgrendelt'. Ofwel a) dit was echt een defecte furphy en ze hebben zich nu gerealiseerd dat de enige manier om Netflix-snoepjes te behouden is om een ​​digicam-crew in hun voordeur te laten of b) dit was de hele tijd de grafiek.
Ten tweede is er geen lagere rug van dit. Ze zouden mogelijk miljoenen betaald krijgen, wat ongetwijfeld een troost zou zijn nu ze moeten betalen voor hun eigen warme en koude wandelende lijfwachten, maar het brengt hun merk onherroepelijk van het wereldreikende filantroopgebied naar Kardashian-achtige diepten.



Hoewel hun bankrekeningen een mooie zegen kunnen zijn, zullen hun zorgvuldig gecultiveerde imago en geloofwaardigheid echt een deuk krijgen.
Het probleem met het volgen van deze route is dat als ze dit eenmaal doen, ze voortdurend worden overspoeld met de tv-borstel.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.