Het houdt gelijke tred met de Sussexen!
Netflix zal vervolgens zijn "pond van vlees" krijgen van Prins Harry en Meghan Markle met een "thuis bij de hertog en hertogin van Sussex-stijl" docuseries, kan Page Six onthullen.
Hollywood-insiders zijn dol op de show, maar terwijl ons is verteld dat Netflix-chefs willen dat de reeks via het einde van de 12 maanden aansluit bij Harry's langverwachte memoires, zou het Sussex-kamp het volgend jaar in plaats daarvan uitzenden.
"De timing wordt niettemin besproken, de zaken hangen in de lucht", zei een bekende producent.
De Sussexen, die in 2020 tekende voor een miljoenendeal met de streamer nadat ze naar de VS waren verhuisd, werden gevolgd door Netflix-camera's toen ze de resterende maand naar Nederland gingen voor de Invictus Games - Harry's internationale videogames voor gewonden en gewonden militairen en vrouwen. Netflix maakt er een documentaire over die bekend staat als 'Heart of Invictus'.



Maar ze zijn ook geschaduwd voor elke andere onderneming die een stuk sappiger zal zijn, zo wordt ons verteld. De camera's mochten achterin de schermen van hun huis in Montecito, Californië, en voegden zich bij de Sussexen tijdens hun time-out naar NYC afgelopen september, zoals we eerder onthulden.
"Ik neem aan dat het waar is om te zeggen dat Netflix zijn pondjes krijgt", zei een uitzonderlijk geplaatste Hollywood-insider.
Het is nog niet bekend wat er in de documentaire wordt beschermd, maar in de tijd dat de Sussexen in Californië woonden, was er een hoop krantenkoppen over de ineenstorting van hun relatie met de koninklijke familie.



Vorige maand vlogen Harry, 37, en Markle, 40, om de koningin te zien voor haar 96e verjaardag in Windsor Castle op weg naar Nederland, waar Harry zei dat zijn grootmoeder ooit in een uitstekende stemming was - en er ooit zeker van was dat ze ooit was daarna wordt beschouwd.
De Sussexen hebben ook aangekondigd dat ze hun kinderen, Archie, 3, en kind Lilibet – wiens eerste verjaardag op vier juni is – naar Londen zullen brengen voor de viering van het platina jubileum van de koningin volgende maand.
Ze zullen nu echter geen lid worden van senior medewerkers van de familie, samen met prins Charles, prins William en Kate Middleton, op het balkon van Buckingham Palace, zo bevestigde het paleis.
Netflix weigerde commentaar te geven en vertegenwoordigers van de Sussexen waren niet beschikbaar voor commentaar.
Vorige maand kondigde Netflix aan dat het de ontwikkeling van "Pearl", een animatiereeks die door Markle was gemaakt als onderdeel van een kostenbesparende maatregel, had geschrapt.



De show, die ooit voor het resterende jaar werd aangekondigd, is een van de vele initiatieven die zijn stopgezet met de hulp van de streaminggigant, die vorige maand een scherpe daling van het aantal abonnees publiceerde en waarschuwde dat tientallen miljoenen meer zullen stoppen met de service.
Archewell Productions, het bedrijf gevormd door de Sussexen, introduceerde het ultieme jaar waarin Meghan een overheidsproducent van "Pearl" zou worden, samen met de hulp van Sir Elton John's echtgenoot, David Furnish.
De reeks was ooit opzettelijk bedoeld om de avonturen van een 12-jarig meisje te centraal te stellen, die geïnspireerd is door invloedrijke vrouwen uit de geschiedenis te gebruiken.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin, Netflix


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.