De vrouw van prins William zag er ongelooflijk uit in haar outfit van vandaag.
Op woensdagmiddag zag de hertogin van Cambridge er prachtig uit toen ze naar het Design Museum in Londen ging voor een evenement dat werd georganiseerd door de British Fashion Council. Kate was erbij om de Queen Elizabeth II Award for British Design in ontvangst te nemen. Wat spannend!
De prijs is in zijn vijfde jaar en is zeer uniek omdat het erop gericht is om volhardend met aandacht te schenken aan de culturele en veranderende rol die het Britse format en de mode-onderneming heeft gespeeld en blijft spelen tijdens de regeerperiode van Hare Majesteit.



Hertogin Kate, die algemeen wordt beschouwd als een van de mode-iconen van haar tijd, haalde alles uit de kast in haar ongelooflijke outfit. Ze droeg een prachtige jurk met riem van Edeline Lee die haar vrouwelijke silhouet perfect omhulde. Compleet met een dikke riem, trechterhalslijn en delicate knopen aan de mouwen, de smaragdgroene jurk is een ongeëvenaarde toevoeging aan Kate's jurkenrepertoire.
De Royal droeg een pluche fluwelen snuit in een hangende smaragdgroene tint, en combineerde haar verschijning met bijpassende puntige hakken.
De moeder van drie leverde talloze gouden sieraden af ​​en droeg haar haar in een gladde, stijle stijl, met neutrale, stralende make-up. Subliem!
De inaugurele prijs werd ooit aangekondigd en aan Richard Quinn in februari 2018. We weten dat u het zich herinnert; de koningin bracht haar eerste bezoek aan London Fashion Week om de prijs uit te reiken en zat naast Vogue US-redacteur Anna Wintour. FROW verlangt daar juist.



Tijdens het evenement ontmoette Kate ontwerpen van ontvangers van de naaisterinitiatieven van de British Fashion Council Foundation; NEWGEN, Fashion Trust en BFC/Vogue Designer Fashion Fund en BFC/GQ Designer Fashion Fund.
Eerdere winnaars waren onder meer Alexander McQueen en Erdem, ontwerpers die de koninklijke huishouding in veel gevallen dragen.



Tijdens het optreden ontmoette de moeder van drie vertegenwoordigers van de British Fashion Council en de bredere trendindustrie, bestaande uit hoofdredacteur van de Britse VOGUE, Edward Enninful. Nadat Kate een hekel had aan de prijs, keek ze naar een modeshow van de winnaar.
De prijs is uitgereikt door vele deelnemers van de koninklijke familie van de jaren. Nadat de koningin dat in 2018 deed, observeerde de hertogin van Cornwall in 2019, prinses Anne in 2020 en de gravin van Wessex in 2021.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.