De hertogin van Cambridge is gearriveerd in het Design Museum in Londen voor een prijsuitreiking, georganiseerd met de hulp van de British Fashion Council.
Kate zal de Queen Elizabeth II Award for British Design ontvangen, met als doel inzicht te krijgen in de culturele en handelspositie die de Britse grafiek- en trendindustrie heeft gepresteerd tijdens de regeerperiode van de monarch.



De inaugurele prijs werd ooit uitgereikt aan Richard Quinn in februari 2018, toen de koningin haar eerste bezoek bracht aan London Fashion Week.
In dit Platinum Jubileumjaar wordt de prijs door middel van Kate uitgereikt aan een opkomende Britse ontwerper.



Tijdens het evenement zal de hertogin elkaar ontmoeten en ontwerpen bekijken van ontvangers van de kledinginitiatieven van de British Fashion Council Foundation - NEWGEN, Fashion Trust en BFC/Vogue Designer Fashion Fund en BFC/GQ Designer Fashion Fund.



De dollars voorzien opkomende ontwerpers van economische steun, demonstreren mogelijkheden en begeleiding terwijl ze werken aan het bouwen van hun merken.
Eerdere winnaars hebben Alexander McQueen en Erdem bedekt.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.